Telepítés

Kiemelkedő szakértelem a felméréstől a tervezésen át egészen a telepítésig

Tapasztalt kivitelezőként tisztában vagyunk azzal, hogy a helyszíni felmérés, az előzetes kalkulációk, és a pontos napelem tervezés fontos részét képezik a telepítési folyamatnak, mindezek miatt legjobb, ha tapasztalt, megbízható tervező és kivitelező partnert választ napelemes rendszerének kiépítéséhez.

Együttműködésünk során az alábbi szolgáltatásokat kínáljunk:

Kiváló minőség termékek

A telepítések során kiváló minőségű napelemes tartószerkezetekkel dolgozunk, melyek egyszerűen és gyorsan telepíthetőek, és időt takaríthatunk meg a telepítés során. A kivételes technikai megoldások miatt kevesebb alkatrésszel és több integrálási lehetőséggel rendelkezünk.

Termékeink között megtalálhatóak továbbá egyéb zöld technológiák: inverterek, hőszivattyúk, elektromos autótöltők, melyek megbízható, kiváló minőségű és jó ár-érték arányú termékek a piacon, ezért kiváló választás lehet lakossági és kereskedelmi felhasználók részére egyaránt.

Újdonság termékeink között a villamossági mérőeszközök és alkatrészek, melyek piacvezető gyártók nemzetközileg akkreditált szabványoknak megfelelt termékei.

Egyfázisú inverterek

Solplanet ASW3680-S G2 Inverter

211 380 Ft + ÁFA

Egyfázisú inverterek

Solplanet ASW4000-S G2 Inverter

221 130 Ft + ÁFA

Egyfázisú inverterek

Solplanet ASW5000-S G2 Inverter

230 490 Ft + ÁFA
Rendelésre

3 Fázisú inverterek

Solplanet ASW4K-LT G2 Pro Inverter

310 830 Ft + ÁFA
Rendelésre

3 Fázisú inverterek

Solplanet ASW3K-LT G2 Pro Inverter

297 180 Ft + ÁFA
Rendelésre

3 Fázisú inverterek

Solplanet ASW6K-LT G2 Pro Inverter

324 090 Ft + ÁFA

3 Fázisú inverterek

Solplanet ASW8K-LT G2 Pro Inverter

349 440 Ft + ÁFA

3 Fázisú inverterek

Solplanet ASW5K-LT G2 Pro Inverter

317 070 Ft + ÁFA
Tovább a termékekhez

Telepítéseink

Miért válasszon minket?

25 éves szakmai tapasztalat

Cégünk 25 éves szakmai tapasztalattal erősíti a megújuló energiaforrások piacát. Több, mint 3 ezer kivitelezési munkálaton vagyunk túl, ezért tudunk segíteni a legjobb rendszer és zöld technológiájú műszaki berendezések kiválasztásában.

Ajánlatok
lakossági és ipari ügyfeleknek egyaránt

Kérjen tőlünk ajánlatot most! Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot és készítenek személyre szabottan ajánlatot lakossági és ipari ügyfelek részére egyaránt.

Ajánlatkérés

Magas szintű
szaktudás

Kollégáink magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkeznek a tervezés és a kivitelezés területén, valamint folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy a piacon elérhető legújabb technológiákat és termékeket tudják ajánlani megrendelőinknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Folyamatos fejlődésre törekszünk és a piacon fellelhető legújabb technológiájú, és kiváló minőségű termékeken felül, egyedi fejlesztésű megoldásokat is kínálunk ügyfeleinknek, ezért ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljunk az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.