Ismerjen meg minket!

SolarLuna

Cégünkről

Cégünkről

Cégünk kiváló minőségű nemzetközi napelemes szerkezetek, autó töltők, inverterek, hőszivattyúk és villamossági mérőeszközök forgalmazója, melyek megfelelnek a nemzetközileg akkreditált szabványoknak.

Az egyedi tervezésű innovatív technológiának köszönhetően termékeink minőségi alapanyagokból készülnek, a tartószerkezetek egyszerűen és gyorsan telepíthetőek, mellyel időt takaríthatunk meg. A kivételes technikai megoldások miatt kevesebb alkatrésszel és több integrálási lehetőséggel rendelkezünk.

Az általunk forgalmazgatott elektronikai berendezések: inverterek, autó töltők, hőszivattyúk és villamossági mérőeszközök megbízható, kiváló minőségű és jó ár-érték arányú termékek a piacon, ezért kiváló választás lehet lakossági és kereskedelmi felhasználók részére egyaránt.

Mindezek mellett folyamatos fejlődésre törekszünk és a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségű és megbízható termékeken felül, egyedi fejlesztésű megoldásokat is kínálunk ügyfeleinknek, ezért ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljunk az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Cégünk számokban

25

év szakmai tapasztalat

3000

elégedett ügyfél

75000 db

telepített napelem

140 MW

nemzetközi telepítés

41108 tonna

szén-dioxid kibocsájtás megtakarítás, mely 1 888 792 elültetett fával egyenértékű

Bencze Gábor
Ügyvezető

Vezetőség

Vezetőség

Bencze Gábor energetikai szakember, a SolarLuna Kft. alapítója 25 éves szakmai tapasztalattal erősíti a megújuló energiaforrások piacát.

Az elektromosság és a környezetvédelem iránti rajongása indította el a fenntartható energiaforrások irányába és kezdett el ezen a területen dolgozni.

Angliában végezte szakirányú tanulmányait, majd lakossági és kereskedelmi napelem szerelőként dolgozott. 2012-től a North Hertfordshire College elismert oktatója volt megújuló energia szakon.

Az Egyesült Királyságot elhagyva 2013-tól Ausztráliában folytatta pályafutását és került kapcsolatba több, a nemzetközi piacon elismert megújuló energiákra szakosodott vállalattal.

Kezdetben napelem szerelőként és telepítőként dolgozott, majd átkerült az értékesítési területre. Az itt megszerzett tapasztalatokat felhasználva alapította meg Ausztráliában, majd ezt követően Magyarországon is saját cégét a SolarLuna-t.

Gábor külföldi tartózkodása során több nemzetközi projekt menedzsere volt és vitt véghez sikeres telepítéseket Angliában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában egyaránt.

Munkatársaink

Hebrang András

Hebrang András
Irodavezető

Kis Gergely

Kis Gergely
Beszerzési és értékesítési menedzser

Malomsoki Anikó

Malomsoki Anikó
Marketing Menedzser

Szabó Jonathán

Szabo Jonathán
Projektvezető

Bencze Tamás

Bencze Tamás
Raktárvezető

Termékek

Tartószerkezetek

Napelemek

Inverterek & Autó töltők
& Akkumulátorok

Hőszivattyúk

Villamossági alkatrészek & Kiegészítők

Villamossági mérőeszközök

Partnereink

Kérdés, vagy ajánlatkérés esetén, forduljon hozzánk bizalommal.